logo
 
pix home   producties   about   partners   shop   contact
 
pix

paradigma

Hieronder vindt u onze lopende producties:

TV-producties


Het woonmagazine "Huis en Thuis" is al jaren een begrip voor wie geïnteresseerd is in huizen kijken, wonen, bouwen en verbouwen.


Tess Goossens en superklusser Bas trekken door Vlaanderen om de meest diverse klusoproepen te beantwoorden.


Groene Vingers richt zich zowel tot de gelegenheidstuinier als de doorwinterde tuinier die de finesses van de mooiste hobby ter wereld onder de knie wil krijgen en altijd weer iets nieuws wil ontdekken.


Een smaakvolle hamburger zonder calorieën? Het kan!
Lien Willaert bewijst dat gezonde voeding niet per se smakeloos hoeft te zijn. Merken nietsvermoedende fijnproevers dat hun favoriete maaltijd minder calorieën bevat? Lien Willaert legt hun ongezouten reacties vast met een verborgen camera. Verrassende blikken en grappige situaties verzekerd!
Het Caloriecomplot, een programma van Paradigma voor Vitaya.


Dit tv programma zet een project van reclamebureau 6+1 in de kijker.
Zij zijn met de campagne “ik ben je hond niet/je suis pas ton chien” op zoek gegaan naar getalenteerde studenten om hen de kans te bieden een eigen reclamebureau op te richten. Op deze manier wilt 6+1 zijn visie nastreven: spark a new client-centric advertising generation. Ze willen op termijn immers bekend staan als het agentschap dat het vuur aan de lont gestoken heeft van een nieuwe generatie reclamemakers. Het door-studenten-gerunde agentschap is ondertussen al geopend onder de naam 20Something. Heel de opstartfase en het reilen en zeilen van 20Something is gevolgd door een cameraploeg van Paradigma en vanaf 4 december wekelijks te volgen op Kanaal Z.

DVD-producties


In de documentaire Building a legend staat de zoektocht naar de authentieke klank van de Steinweg 1836 piano centraal.

pix pix
  © Paradigma 2009